AC och klimatanläggningar

I en modern Mercedes-Benz är AC / klimatanläggningen en del i bilens datornätverk. Det är därför helt nödvändigt att kunna felsöka även reglersystemet, med dess funktion i nätverket, och inte bara ”kylskåpsdelen”. Vi erbjuder toppmodern utrustning och mer än 30 års erfarenhet av att arbeta med och felsöka klimatanläggningen i din Mercedes, både beträffande kylmedia och elektronik.

Mercedes original diagnosutrustning, omedelbar tillgång till de senaste mjukvaruuppdateringarna varvat med vår mångåriga erfarenhet av AC i Mercedes personbilar, ger dig som kund optimala fördelar. Vi är inte dyrare än andra AC-verkstäder, bara bättre på Mercedes. Där vanliga AC-verkstäder misslyckas får vi, tyvärr, ofta ta vid. I många fall sparar du både tid, pengar och irritation om du redan från början ger oss förtroendet att felsöka och reparera.

Till modellserierna W 169, 203, 204, 211, 212 och 245 har vårt AC-reservdelslager både bredd och djup. Vi kan därför oftast både felsöka, reparera och leverera ut din Benz samma dag. Till äldre modeller som W 202 och 210 är vårt lager fortfarande hyfsat välsorterat men inte fulltäckande.

Vi är företags- och personcertifierade av INCERT * och innehar de utbildningar och tillstånd som krävs för att arbeta med kylmedia och AC-anläggningen i din Mercedes.

Enligt gällande lagstiftning har du från 2017-07-01 skyldighet att säkerställa att verkstaden som du anlitar för AC-arbeten är företagscertifierad.

* INCERT är ackrediterade av SWEDAC för företags- och personcertifiering av kyltekniker. Mer info på www.incert.se

Klas Bil & Motor Gjuterigatan 31 652 21 Karlstad Tel 054-85 48 85 Fax 054-85 48 45