AMG

 

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med de speciella och extrema modellerna från AMG.

Din AMG Mercedes kräver oftast mycket extrema smörjmedel. Vi har full koll på vad just din har för några krav och använder enbart av Mercedes-Benz godkännda oljor. De allra flesta finns lagerförda, både till motorerna och till kraftöverföringen. Trots detta vill vi att du ger oss c:a 2 veckor i framförhållning när du bokar service eller reparation, så att vi får möjlighet att komma väl förberedda in i arbetet.

Vid driftstörningar eller systemfel felsöks din AMG med Mercedes-Benz original diagnosutrustning,Star Diagnos och Xentry. Detta är i de allra flesta fall helt nödvändigt då andra diagnosutrustningar inte kommunicerar med drivrutinerna i din AMG. Vid reparation, eller på ditt önskemål, uppdateras mjukvaran till senaste specifikation.

Vi vill redan här göra helt klart att vi inte kopplar bort hastighetsspärren, förändrar några parametrar som höjer din motoreffekt eller förändrar egenskaperna i chassiesytemen. Vidare åtar vi oss inga arbeten på ”Black Series” varianterna, på SLS Electric Drive eller bromsarbeten på AMG-modeller med keramiska bromsskivor, utan hänvisar dig i ett sådant fall till något av Mercedes-Benz AMG center.

Vårt reservdelslager är mycket välförsett med reservdelar till de för oss vanligaste AMG modellerna med betoning på filter, tändstift och bromsbelägg.

Läs mer om:

Klas Bil & Motor Gjuterigatan 31 652 21 Karlstad Tel 054-85 48 85 Fax 054-85 48 45