Mercedes-Benz Cab / Cabriolet.

Oavsett om din Mercedes-Benz är en cabriolet, ”softtop”, eller har ett varioroof, ”plåtcab”, så är vi rätt verkstad för dig om du skulle få problem eller driftstörningar med takmanövreringen. Original diagnos- och testutrustning, varvat med lång erfarenhet av att felsöka och reparera mekaniken, hydrauliken och elektroniken, säkerställer ett fackmannamässigt arbete på din ögonsten. Vidare information om service och reparationer finner du under:

Hobby & Entusiastbilar

AMG

Om din förfrågan gäller tygreparationer, omklädning eller om din Mercedes inte är diagnostiserbar via dator eller felinlagring så hänvisar vi dig till annan verkstad.

Mercedes-Benz är Sveriges populäraste cabriolet med mer är 16.500 registrerade bilar. Under vissa perioder på våren känns det ibland som större delen av dessa söker hjälp hos oss. Vi har alltid mycket hög arbetsbeläggning under April, Maj och Juni. Då kommer alla hobby- och entusiastbilar fram och behöver ibland lite handpåläggning. Vid första värmeböljan blir det en ytterligare beläggningstopp med många AC-arbeten. Om det är så att du under sommaren upplever att du har problem med takmanövreringen så boka tid på hösten för en kontroll istället för att vänta tills du har ett fullständigt funktionsbortfall.

För att minska arbetsbelastningen på vår och försommar tar vi varje vinter emot ett lämpligt antal ”Projekt cabbar”, där arbetet utförs till lägre timdebitering. Fråga oss gärna om villkoren kring detta.

Klas Bil & Motor Gjuterigatan 31 652 21 Karlstad Tel 054-85 48 85 Fax 054-85 48 45