Kampanjer verkstadsarbeten.

 

Vecka 3: Byte framfjädrar W/S 124.

Du som under vecka 3 bokar tid för byte av båda framfjädrarna på din W/S 124 kommer att göra ett riktigt klipp. Vi bjuder dig på arbetskostnaden, 1.275:-, d.v.s. du betalar enbart för materialet. Erbjudandet gäller under förutsättning att vi levererar materialet och omfattar av oss lagerhållna fjädrar med reservation för slutförsäljning.

 

Vecka 4: Felsökning.

Om du bokar tid för felsökning av fel relaterade till lysande varningslampor eller felmeddelanden på displayen under vecka 4 så bjuder vi dig på den inledande datorkörningen. Värde 1.200:-. Erbjudandet gäller Mercedes-Benz personbilar från årsmodell 1996 och under förutsättning att vi får reparera bilen efter utfallet av felsökningen med av oss levererade nya delar.

 

 

Erbjudandena gäller vid bokning under de specificerade veckorna. Bokning får ske maximalt 6 veckor fram från den aktuella veckan, eller enligt erbjudandet, och under förutsättning att vi levererar åtgående nya reservdelar och material. Eventuella följdskador eller nödvändiga merarbeten debiteras, efter kundens godkännande, enligt ordinarie taxa. Prisuppgifter inkluderar arbetskostnad, material och moms. Erbjudandena förutsätter att din Mercedes-Benz har det seriemässiga utförande som den hade när den lämnade fabriken och omfattar inte, om inte annat anges, AMG eller hybridmodeller. 

 

Klas Bil & Motor Gjuterigatan 31 652 21 Karlstad Tel 054-85 48 85 Fax 054-85 48 45