Reparationer

Kostnadseffektiv expertkompetens:

Företagets ägare, Klas, har arbetat med Mercedes sedan 1985. Först som anställd vid Philipson i Karlstad Bil AB och sedan 1995 som egen företagare.

Från 2002 är företaget helt specialiserat på Mercedes personbilar och är i dag den enda verkstaden i Värmland som arbetar enbart med Mercedes. För dig som kund och Mercedesägare medför detta en rad fördelar.

  • Vi har en bred kunskapsbas och vet vad vi håller på med.
  • Fortlöpande vidare- och specialistutbildningar på nya modeller, aggregat och system genom Mercedes utbildningsorganisation ”Global Training” gör att vi hela tiden ligger i framkant och följer utvecklingen.
  • Vi har de specialverktyg som krävs för de arbeten som vi åtar oss. I de fall som vi hittar verktyg som är bättre eller mer kostnadseffektiva än originalverktygen så använder vi dessa, annars kör vi original.
  • Mercedes-Benz original diagnosutrustning, reparationsanvisningar och teknisk information.
  • Självfallet har vi tillgång till de mjukvaru- och systemuppdateringar som krävs för komplicerade reparationer.
  • Paketpris på de flesta vanligt förekommande arbetena.
  • Stort reservdelslager minimerar risken för stillestånd.

 

Om dina problem är relaterade till driftstörningar, felmeddelanden från displayen eller lysande varningslampor så finns ytterligare och viktig information under menyn ”Felsökning”.

Vid alla reparationer ingår gratis lånebil om du så önskar och har bokat denna.

De flesta reservdelar som monteras i din Mercedes är av originalfabrikat. Antingen i Mercedes originalförpackning eller i originalfabrikantens förpackning.

Övriga delar är klassificerade som originaldelar enligt gällande EU-direktiv.

Klas Bil & Motor Gjuterigatan 31 652 21 Karlstad Tel 054-85 48 85 Fax 054-85 48 45